Press "Enter" to skip to content

Agentis: COVID-19 Krizi Önlemleri

Agentis 0

Değerli Sektör Profesyoneli,
Agentis eTurizm Platformu olarak COVID-19 krizini tüm dünya ile birlikte yakından takip etmekte, sevdiklerimiz ve iş ortaklarımız için tıpkı sizler gibi endişe duymaktayız. Bu zorlu süreçten en çok etkilenen sektörlerin başında olduğumuzun farkındayız.

Defalarca atlattığımız krizlerde olduğu gibi yine tünelin sonundaki ışığı görebiliyoruz. Ancak bu tünelin sonunda sektörümüzdeki dijital devrimin ve fiziksel satışların dijitale dönüşümünün çok daha fazla hız kazanacağı, global seyahat trendlerinin köklü bir değişiklik yaşayacağı ve müşteri profilinin hızla değişeceği bir yol olduğunun da farkındayız.

Bu yeni dönemin başlangıcında sektörümüze katkı koyabilmek adına aldığımız önlemler aşağıdaki gibidir.

  • COVID-19 krizi süresince, ekibinizin uzaktan çalışabilmesini sağlayabilmeniz, dijital dönüşümünüzü kolayca gerçekleştirmeniz ve iptal / erteleme gibi artan operasyonel faaliyetlerinizi kolaylaştıra bilmeniz adına eticaret paketlerimizde özel bir indirim uyguladık.
  • Tüm paketlerimizde kullanıcı limitini 1 yıl süreyle kaldırarak tüm ekibiniz için kullanıcı hesapları açabilmenizi sağladık.
  • Türsab’ın uzaktan çalışma ile ilgili önlemleri gereği işinizi online kanallara taşıyabilmeniz için yeni kayıtlarda aynı gün kurulum hizmeti sunmaya başladık, eski kullanıcılarımız için ise bantgenişliğimizi 2 kat arttırdık.
  • Sektörümüzdeki iş birliklerini geliştirmek, ürün gamınızı genişletmek ve satışlarınızı arttırabilmeniz için B2B pazaryeri Agentis Pazar’ın deneme yayınını başlattık.
  • Dijital pazarlamanıza yardımcı olabilmek adına B2C pazaryerimiz Gidello’dan daha da yüksek geri dönüş alabilmeniz için gerekli çalışmaları tamamladık.

Agentis ekibi olarak, kriz süresince ekibinizin güvenliğini sağlayabilmeniz, değişeceğini ön gördüğümüz seyahat ve tatil trendlerine kolaylıkla uyum sağlayabilmeniz, yaşanan küresel krizin izlerinin, yeni iş birliklerinden güç alarak hızla telafi edebilmeniz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyor, bu doğrultuda yeni çözümlerimizi hızla hayata geçireceğimizi bilmenizi istiyoruz.

Agentis ekibi olarak siz ve sevdikleriniz için sağlıklı günler diliyoruz.

Sonraki Yazı: Corona Virüs Salgınında Turizm Acentalarına Öneriler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Agentis - Acente Yönetim Sistemi - Bulut Otomasyon Çözümü