Press "Enter" to skip to content

TÜRSAB Yazılım – Türsab’dan 50. Yıl Hediyesi

Agentis 0

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği – Türsab, 50. Kuruluş yıl dönümünü üye acentaları ile birlikte kutluyor.

50. yılında TÜRSAB, üye acentalarının küresel rekabette daha da öne çıkabilmeleri ve iş süreçlerini dünyanın herhangi bir yerinden, ek bir yatırım yapmadan kolayca yönetebilmeleri için bulut seyahat acentesi yönetimi uygulaması Agentis Bulut’u tüm üyelerine hediye ediyor.

Üye acentaların, TÜRSAB ONLINE hesapları üzerinde ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilecekleri Türsab Yazılım ile seyahat acentaları, rezervasyon, ürün ve hizmet yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, doküman üretimi, maliyet ve satış raporları ve teklif yönetimi gibi özelliklerin bulunduğu uygulamaya herhangi bir ek ücret ödemeden sahip olabiliyor.

TÜRSAB’ın sektör bileşenleri için çok değerli olduğunu düşündüğümüz bu girişiminde, üyeleri için Agentis’i tercih etmelerinden dolayı mutluluk duyuyor, hizmetlerimizi ortak vizyon ile kullanıcı taleplerini öncelikleyerek geliştirmeye devam eden tüm Agentis ekibini kutluyoruz.



TÜRSAB YAZILIM NASIL ALINIR?

Agentis ekibinin TÜRSAB için geliştirdiği Türsab Yazılıma ücretsiz üye olmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Türsab Online hesabınıza giriş yapın.
  • Ana sayfadaki Türsab Acenta Yazılımı kutusuna tıklayın.
  • Açılan sayfadaki Kayıt Kodu’nun üzerine tıklayın veya kayıt kodunuzu kopyalayarak kayit.tursabyazilim.org adresindeki alana yapıştırın ve DEVAM butonuna tıklayın.
  • Acenta bilgilerinizi kontrol edin ve kayıt formunu doldurun.
  • Hesap bilgileriniz kısa süre sonra yönetici email adresi olarak girdiğiniz adrese gönderilecektir.

TÜRSAB YAZILIM’IN ÖZELLİKLERİ NELER?

Agentis Bulut veya Türsab Yazılım, küçük ve orta segmentli seyahat acentalarının günlük iş akışlarını yönetmelerini sağlayan, ek donanım yatırımı gerektirmeden, mobil cihazlarla bile kullanılabilen bulut tabanlı bir servistir.

Agentis Bulut özellikleri görmek ve diğer Agentis paketleri ile karşılaştırmak için lütfen buraya tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Agentis - Acente Yönetim Sistemi - Bulut Otomasyon Çözümü