Press "Enter" to skip to content

Kaçış Odanızı Nasıl Pazarlarsınız?

Agentis 0

Son yılların popüler aktivitelerinden biri olan kaçış odaları ve kaçış oyunları, kulaktan kulağa yayılım dışında hangi pazarlama stratejilerini kullanabilir ve Agentis onlara neler sunabilir bu yazımızda inceliyoruz.

Kaçış odaları, işin doğası gereği pazarlama sırasında detaylı videolar, fotoğraflar ve benzeri materyaller kullanamazlar. Zira günün sonunda satılmaya çalışılan şey zaten gizemin kendinisidir. Sunduğu hizmet hakkında bilgi vermeden yeni misafirlerinizi nasıl ağırlayacağınız ise büyük bir soru işareti olarak karşınızda duruyor olabilir. Öyleyse kaçış odanızı planlarken ortaya koyduğunuz yaratıcılığınıza başvurmanız gerekiyor demektir.

– Web sitenizi yayına alın:
Hala yapmadıysanız hemen Agentis’e üye olun ve ekibimizden size özel bir tasarım gerçekleştirmesini isteyin. Bu sayede yaratacağınız gizemli etkiyi potansiyel müşterilerinize daha ilk andan paylaşabilir, web sitenizden online rezervasyon yaptırabilir ve N11, Gidello gibi kanallardan da işletmeniz için rezervasyon alabilirsiniz.

– Ücretsiz pazarlama araçlarından faydalanın
Google My Business gibi ücretsiz listeleme araçlarına işletmenizi kayıt edebilir kısa bir aramayla şehrinize özel etkinlik paylaşan bloglara, forum ve listelemelere ulaşabilirsiniz.

– Bir blog açın:
İşletmenizin sunduğu hizmetleri, sattığınız deneyimi en iyi şekilde anlatabileceğiniz iletiler paylaşın ve blogunuzu sosyal medya hesaplarınızla ilişkilendirin. Müşterilerin kendi ağızlarından paylaştığı deneyimlere ve ipucu vermeyen gizemli medyalara yer vermeyi unutmayın. Bunun dışında yaşanan komik anlara odaların arka hikayelerine, bilmeceler hakkında ipuçlarına da yer vererek keyifli bir içerik sunabilirsiniz.

– Sosyal medyayı etkili kullanın:
Müşterilerinizin yaşadığı deneyimleri görsel ve videolar eşliğinde sosyal medya hesaplarınızda paylaşın, yarışmalar düzenleyin, potansiyel misafirlerinizi rekabete dahil etmenin yöntemlerini bulun ve bunu kullanın.

– Bir Email Bülteni oluşturun:
Yenileme ve güncellemeler hakkında eski misafirlerinize email bültenleri gönderin. Bu sayede genellikle tek kullanımlık bu deneyime eski müşterilerinizi tekrar davet edebilirsiniz. Eski misafirlerinizin dostları için özel kampanyaları da bu bültene dahil etmeyi unutmayın.

Kaçış odanıza daha fazla rezervasyon almak, randevularınızı yönetmek ve iş akışınızı kontrol altında almak için ise hemen Agentis’e üye olun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Agentis - Acente Yönetim Sistemi - Bulut Otomasyon Çözümü