Press "Enter" to skip to content

Gidello ve Agentis Entegrasyonu

Agentis 0

eTurizm platformu Agentis‘i geliştirmekten keyif aldığımız kadar farklı hizmetler üreten turizm acentelerini bir araya getirmekten de keyif alıyoruz.

Agentis – Gidello entegrasyonu, Agentis kullanıcılarının ürün ve hizmetlerini hiç zaman kaybetmeden yeni potansiyel misafirlerine tanıtmalarına olanak tanırken, dijital reklam maliyetlerinin yükseldiği bu dönemde marka bilinirliği ve organik trafik üretimi adına da önemli bir fırsat sunuyor.

Gidello’nun Agentis üyelerine özel pazarlama faaliyetlerine hız vereceği bu dönemde potansiyel misafirlerinizin daha fazla ilgisini çekebilmeniz için bir kaç ipucunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Gidello’dan daha fazla trafik alın:

  1. Kaliteli ve farklılaşmış ürünler ilgi uyandırır:
    Belirli bir kitleye hitap eden, farklılık yaratan hizmetler diğerlerine göre daha fazla trafik alıyor. Bu tür yenilikçi hizmetler sunan acentelerin müşteri etkileşimlerinin daha yüksek olduğunu hatırlatmak isteriz.
  2. İyi planlanmış açıklamalar ve sayfa düzeni:
    Agentis’te ürün tanıtımlarınızı kolayca girebililirsiniz. Giriş yaptığınız ekranda paragraf, kalın, italik ve renk kullanımına dikkat ederek daha okunabilir ürün tanıtımları hazırlayabilirsiniz. Kullanacağınız dilin samimi ve net olmasının yanında hizmetinizin öne çıkan ve farklılaşan özelliklerine odaklanmanız başarı oranınızı arttıracaktır.
  3. Hizmet bilgi ve detayları:
    Agentis sisteminde hizmetlerinize ait tüm bilgileri detaylı şekilde girebileceğiniz pek çok alan yer alıyor. Bu alanları doğru ve kolay okunabilir içeriklerle doldurmanız satış oranlarınızı yükselteceği gibi çağrı merkeziniz üzerindeki yükü de ciddi derecede hafifletecektir.
  4. Doğru ve özgün fotoğraf kullanımı:
    Hizmetleriniz için doğru görseller seçmeniz ve en önemlisi özgün fotoğraflar kullanmanız son derece önemli. Yüklediğiniz yüksek çözünürlüklü fotoğrafların kalite kaybı olmaksızın dünyanın herhangi bir yerinden bile hızla yüklenebilmesini ise Agentis’în fotoğraf işleme sistemine bırakın.
  5. Video kullanımı:
    Agentis ürün açıklamalarınıza ekleyeceğiniz 3-5 dakikalık kısa videolar hizmetleriniz ile ilgili bilgiyi etkili şekilde verebilmenizi sağlar.
  6. Kategori seçenekleri:
    Hizmetlerinizin Gidello’da doğru kitleye ulaşmasını sağlamanız için Yayın Ayarları alanındaki kategorileri kullanmanız son derece önemlidir. Hizmetleriniz ile ilgisiz kategori seçimleri, hatalı tür ve bölge girişlerinden kaçınmanız hem siteniz hem de Gidello için çok önemlidir. Agentis özel kategori sisteminin Gidello’da kullanılmadığını bu noktada hatırlatmak isteriz.
  7. Gidello kampanyalarında yer alın:
    Gidello ekibi ile birlikte geliştirebileceğiniz özel kampanyalar, Gidello’nun içerik ortaklarıyla yapacağınız içerik pazarlaması aktiviteleri ve ürünlerinizin öne çıkartan seçenekler için Gidello ekibiyle temas kurabilirsiniz.

www.gidello.com 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Agentis - Acente Yönetim Sistemi - Bulut Otomasyon Çözümü