Press "Enter" to skip to content

Dinamik Paketleme Nedir?

Agentis 0

Turizm, gelişen teknoloji ile en çok evrimleşen sektörlerden biri. Global ölçekteki iş birlikleri, yeni nesil iletişim yöntemleri, değişen müşteri talepleri gibi etkenler sektör profesyonellerinin de bu evrime ayak uydurmaya zorunlu kılıyor.

Bu teknolojilerden son dönemde adını sıklıkla duyuran dinamik paketleme (dynamic packaging) özetle, müşterilerin kendi talep ve ihtiyaçları doğrultusunda farklı seyahat hizmetlerinin dinamik olarak paketlenerek kendi tatillerini oluşturması anlamına geliyor.

Son dönemde hızla bireysele kayan tatil anlayışının da etkisiyle oldukça ilgi gören dinamik paketleme, misafirlerin kendi seçtiği tarihlerde, kendi bütçelerine uyan ve sadece kendi tercihlerinden oluşan bir tatile kolayca sahip olmalarını sağlıyor.

Rolantis ne yapıyor?

Rolantis ekibi, oldukça önem verdiği bu teknolojiye ise farklı bir açıdan yaklaşarak, geliştirdiği yapay zeka destekli “akıllı seyahat motoru” ile misafirlerine en doğru rotayı, ulaşım alternatiflerini, konaklanacak en uygun tesisin bulunması ve gidilecek lokasyonda yapılacak en keyifli aktivite ve ek turları kolayca paketlenmesini sağlıyor.

140’dan fazla kritere göre en iyi önerileri müşteri tercihine göre belirleyen akıllı seyahat motoru, araç kiralamadan vize işlemlerine, seyahat sigortasından kısa dönemli kiralık tatil evlerine kadar geniş bir ürün gamında paketler üretebiliyor.

Dinamik paketlemenin esnek yapısı sayesinde acenteler dışında oteller, aktivite merkezleri, araç kiralama servisleri gibi hizmet sağlayıcıların kendi turlarını yaratıp müşterilerine sunabilmeleri de mümkün.

Rolantis Akıllı Seyahat Motoru‘nun işletmeniz için yapabilecekleri hakkında daha fazla bilgi için bize ulaşabilir ve demo talep edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Agentis - Acente Yönetim Sistemi - Bulut Otomasyon Çözümü